Logga_hemsida.-150_besk

Frihet i fara!

De auktoritära ledarna hotar, diskriminerar och ­förtrycker. De må heta ­Putin, Erdogan, Duterte eller Trump. Genom rasism, främlingsfientlighet, homofobi eller extrem nationalism ställer de grupper mot varandra. 

Men det finns också starka motkrafter. Över hela världen finns människor som vägrar vara ­rädda, som driver på för demokrati, mänskliga rättigheter och rättvisa. De är våra vänner, och de låter sig inte skrämmas. Mer än någonsin behöver de vårt stöd.

HBT-S stöttar demokratikämpar världen över genom ­Palmecentret. Vill du också vara en motkraft mot den auktoritära utvecklingen? Stöd Palmecentrets kampanj Frihet i fara genom att swisha till 123 240 60 72, märk gåvan med “HBT-S”. 

Läs mer på www.palmecenter.se/frihet-i-fara

Translate with Google Translate »