Logga_hemsida.-150_besk

 

Studier

Att vi, var och en bildar oss och skaffar ny kunskap är en av de viktigaste framgångsfaktorerna bakom det samhälle vi har idag. Att vi fortsätter bilda oss kommer att vara minst lika viktigt framöver.

Det är med både stolthet och glädje ­HBT-Socialdemokrater tillsammans med Socialdemokraterna tagit fram detta studiematerial som fokuserar på just hbtq+området.

När en rörelse som HBT-Socialdemokrater växer, växer också behovet av att utbilda, och inte minst stärka arbetet för att du som medlem ska kunna vara med och utveckla våra frågor.

Detta material vill skapa förståelse, lyfta in nya aspekter och ge dig som deltagare möjlighet att se hur frågorna berör hela vårt samhälle. Detta för att ska kunna använda kunskapen till att ta ännu bättre beslut, skapa ännu bättre reformer och tillsammans göra det Sverige vi lever i till en ännu bättre plats.

Studiematerialet är bra på så många sätt – inte minst det faktum att du som deltagare och handledare kan använda det genom att exempelvis plocka ut delar eller stycken eller, kör modul 1-3 i rak följd – helt beroende av vad du är intresserad av eller vill komplettera just din utbildning med.

Vi är glada och stolta att materialet sett ­dagens ljus. 

Många har bidragit, både med kunskap och stort engagemang och jag vill självfallet rikta ett stort tack till alla er.

Tack!

Daniel Andersson
Förbundsordförande
HBT-Socialdemokrater

Foto: Jonas Norén 

 

Studiematerial i hbtq+kunskap

 

Kontakta ert HBT-S distrikt om ni är intresserade av att anordna studier utifrån materialet. Du hittar kontaktuppgifterna till våra distrikt här» Du kan även kontakta någon av våra studieledare Ewelina Edenbrink (ewelina.edenbrink@hbts.se) eller Sam Vidén (sam.viden@hbts.se)

Translate with Google Translate »