Logga_hemsida.-150_besk

Online Pride: Stockholm Pride Webinars

I år är det mesta annorlunda, så också många pridefiranden. I skuggan av Corona passar ledare på att dra tillbaka våra rättigheter tillbaka i flera länder. Det har därför aldrig varit viktigare att fira Pride och kämpa för våra rättigheter! I samband med Stockholm Pride kommer vi därför att genomföra ett antal webinarium med spännande och aktuella ämnen. 
 

HBT-S Sverige

27/7 14:00
Moving forward – LGBTIQ+rights in Western Balkan

During the corona crisis several countries in E­urope has taken steps backwards when it comes to ­LGBTIQ+rights. But what does the community itself say about the situation? Panel: ERA, an LGBTIQ+ ­organisation in Western Balkan, Evin Incir, ­Member of the European Parliament , Aida Zekic, Olof Palme ­International Center who works for democracy, human rights and peace in the world. Led by Mia ­Sundelin, HBT-Socialdemokrater.

Link to join Webinar »

 

HBT-S Sverige

29/7 16:00
Authoritarian leader’s progress in the light of the pandemic – how does it ­affect ­LGBT+people? 

The webinar will be a discussion between Zita ­Gurmai, president of PES Women,  Anna ­Sundström, General secretary Olof Palmes International center Camila Garfias, president of Rainbow Rose, ­Daniel Andersson, president of HBT-Socialdemokrater. Led by Mia Sundelin, HBT-Socialdemokrater and ­Joseph Duggan Lyons, Rainbow Rose.  

Translate with Google Translate »