Logga_hemsida.-150_besk

HBT-Socialdemokrater till Europaparlamentet – kryssa Sören Juvas

HBT-Socialdemokrater har kärlek som drivkraft och står upp för allas mänskliga rättigheter. Vi för en HBTQ+politik för alla, oavsett bakgrund. Vi  bjuder kraftfullt motstånd mot extremnationalism och värnar det demokratiska Europa.

Därför väljer en enig förbundsstyrelse att lyfta fram HBT-Socialdemokraters förbundsordförande Sören Juvas som kandidat till Europaparlamentet.

Demokratin är satt under stark attack, här hemma och i Europa. Det betyder att HBTQ+personer, migranter, kvinnor och barn har en vardag som är mycket svår i flera europeiska länder. Förföljelse, hat, hot och våld ökar och lagstiftningar som strider mot de mänskliga rättigheterna kapar det fria europeiska rummet, säger Sören Juvas. 

– Demokratin är satt under stark attack, här hemma och i Europa. Det betyder att HBTQ+personer, migranter, kvinnor och barn har en vardag som är mycket svår i flera europeiska länder. Förföljelse, hat, hot och våld ökar och lagstiftningar som strider mot de mänskliga rättigheterna kapar det fria europeiska rummet, säger Sören Juvas.

– Vi står inför ett vägval där jag fokuserar på att kämpa för en framtid för oss alla att leva, inte bara hjälpligt överleva.

Genom att kryssa Sören Juvas får vi socialdemokrater en stark röst för ett inkluderande och rättvist Europa.

Translate with Google Translate »