Logga_hemsida.-150_besk

Jobba hos oss!

Vi är i en expansionsfas och utlyser nu våra första tjänster. Vi söker dig som kan utveckla och ta fram HBTQ+utbildningar i vår regi och som har erfarenhet av att arbeta med breda tvärfackliga perspektiv.

Om uppdraget

Uppdraget startar omgående och båda tjänsterna är på heltid. Placeringens tyngdpunkt är i Stockholm men omfattar även resor och till det obekväm arbetstid. Uppdraget går ut på att ta fram utbildningsprogram för LO och LO-förbunden, och till detta söker vi en projektledare och en projektutvecklare. Förbundet HBT-Socialdemokrater är en sidoorganisation till Framtidspartiet Socialdemokraterna, med säte i Stockholm och verksamhet i hela landet. Läs mer om tjänsterna här »

Skicka din ansökan senast 2018-07-13 till madelaine.vilgren@hbts.se Vi tar emot ansökningar löpande.

Translate with Google Translate »