Logga_hemsida.-150_besk

Intresserad av Almedalen 2017?

I år kommer vi att ha två stugor med 2 bäddsrum under Almedalsveckan den 2-9 juli på www.visbygustavsvik.se. Är du som medlem intresserad av att följa med till Almedalen anmäl dig till vår förbundssekreterare Madelaine Vilgren på madelaine.vilgren@hbts.se senast den 5 juni.

För att få boende och  resan betald, så vill vi att ni arbetar de dagar ni bor i stugorna. Det innebär att vi kommer att ha frukostmöte varje morgon där vi gemensamt bestämmer vilka seminarie som ska besökas. Dessa föredelas mellan oss och på seminarierna ska ni delta aktivt och ställa frågor. Efter Almedalsveckan förväntas det att ni skriver en rapport om det ni gjort och lärt er. Är det många intresserade fördelas platserna så vi får en så bred representation och geografisk spridning som  möjligt.

Translate with Google Translate »