Logga_hemsida.-150_besk

Vår rykande färska hbtq+utbildning lanserades på årets studiekonferens!

I helgen gick vår gemensamma studiekonferens på Bommersvik av stapeln. Ett samarbete mellan ABF, Socialdemokraterna och oss sidoorganisationer.

I två dagar har vi pratat om studiernas betydelse för organisering, vikten av en stark folkrörelse och glöden i studieverksamheten.

Vi fick möjlighet att prata om och lyssna till hur vi med hjälp av olika pedagogiska metoder skapar förutsättningar för bildning och gemenskap och hur vi bygger en stark studieorganisation med bra samverkan mellan oss och ABF.

Vårt nya studiematerial

I helgen skedde något historiskt, vi lanserade förbundets första studiematerial som också är socialdemokraterna första officella utbildningsmaterial i hbtq+kunskap. På bilden ovan överlämnar Ewelina Edenbrink och Sam Vidén, förbundets stolta studieledare, vårt rykande färska studiematerial till Tomas Eneroth, Socialdemokraternas studieledare.

Det här är ett material för socialdemokrater. Ett material för att ge oss en gemensam grund för det vi vet om hbtq+frågor tillsammans. Så att vi kan slåss tillsammans, för vårt lika värde som människor.” säger Ewelina Edenbrink.

Studiematerialet hittar ni här»

Kontakta ert HBT-S distrikt om ni är intresserade av att anordna studier utifrån materialet. Du hittar kontaktuppgifterna till våra distrikt här» Du kan även kontakta någon av våra studieledare Ewelina Edenbrink (ewelina.edenbrink@hbts.se) eller Sam Vidén (sam.viden@hbts.se)

Kiyana Hakimi, Kim Plunteman, Laila Edholm, Anna Fält och Sam Vidén, några av alla våra studieintresserade ute i landet.

Translate with Google Translate »