Logga_hemsida.-150_besk

Äntligen är det dags för Stockholm Pride 2022!

Årets tema är “Bekänna färg” och det är självklart att vi Socialdemokrater fortsatt kommer göra det, vi är det röda i regnbågen. Det röda står för liv, passion och energi, precis som socialdemokratisk politik. Vi har hela svaret och kommer under veckan möta besökarna för att berätta mer om vad Socialdemokraterna vill. Vårt deltagande handlar om att blanda politik och festligheter. 

I det här Facebook eventet samlar vi allt som förbundet och HBT-S Stockholm arrangerar »

Pride House

House kommer i år vara på Clarion Skanstull på Ringvägen 98. House samlar föreläsningar, debatter och workshops. Ni hittar hela schemat: https://program.stockholmpride.org/ House är öppet måndag till fredag.

Pride park

Parken är där utställare har tält och ett fantastiskt scenprogram kommer att arrangeras. I år kommer det även vara en partiledardebatt på fredagen i parken! Självklart har HBT-S Stockholm ett tält i parken. Vill du vara volontär i tältet kan du kontakta David Persson (david.persson@hbts.se).

Pride paraden

Paraden börjar kl 13 och går från Norr Mälarstrand till Östermalms IP. Socialdemokraterna samlas redan klockan 11 i Rålambshovsparken. Mer information hittar du i vårt facebook-evenemang»

DETALJERAT VECKOSCHEMA
Måndag 1/8

Kl 16-17 Hur mår Region Stockholm?
Samtal med Talla Alkurdi, Region Oppositionsråd S, Mirja Räihä, LO-distriktets ordförande och riksdagskandidat S, och Emilia Wikström Melin, Vice ordförande HBT-Socialdemokrater och kandidat i regionvalet. Arrangör: HBT-S Stockholm Facebook-evenemang »

Tisdag 2/8 

kl 16.30-17.30 Mingel på Sveavägen 68 inför kampanjkvällen
Arrangör: HBT-S Stockholm

17.30-19 Kampanjkväll med dörrknackning och ringning
Arrangör: HBT-S Stockholm Facebook-evenemang »

Onsdag 3/8

Kl 14-15 Hur skapar vi inkluderande arbetsplatser?
Ett panelsamtal om hur vi skapar inkluderande arbetsplatser tillsammans med representanter från facket och partiet. Samtalet arrangeras tillsammans mellan HBT-S Stockholm och LO-distriktet Stockholms Län. Therese Guovelin, Förste vice ordförande LO, Serkan Köse, Riksdagsledamot S, Gabriella Lavecchia, Förbundsordförande Seko, Malin Ragnegård, Förbundsordförande Kommunal, Sam Vidén, HBT-S förbundsstyrelse, Moderator: Emilia Wikström Melin Facebook-evenemang »

Torsdag 4/8 

Kl 14-15 Hur skapar vi en jämlik skola?
Ett samtal tillsammans med HBT-S Stockholm och Socialdemokratiska skolföreningen. Lina Axelsson Kihlblom, Nadja Sandberg och Hector Lopez medverkar i samtalet. Facebook-evenemang »

Kl 15-16 HBTQ i ytterstaden
Ett samtal tillsammans med Tara Twana, S-kvinnor i Stockholm, Sara Kukka Salam, Socialdemokrater för tro och solidaritet och Anders Österberg, Järvabo och Riksdagsledamot. Arrangör: HBT-S Stockholm. Facebook-evenemang »

Fredag 5/8

KL 14 Dance Battle mot öppna moderater i parken
Arrangörer: HBT-Socialdemokrater Sverige och Öppna Moderater Sverige. Facebook-evenemang »

Kl 16 HBTQI rättigheter i Europa – samtal om internationell solidaritet.
Arrangör: HBT-S Stockholm Facebook-evenemang »

Kl 17 Jemen och HBTQ+rättigheter i skuggan av inbördeskriget
HBT-Socialdemokrater och S-föreningen Internationalisterna håller ett samtal med Hind Al-Eryani angående Jemen och HBTI-rättigheter i skuggan av inbördeskriget. Hind är en prisbelönad jemenitisk journalist och aktivist för HBTI-rättigheter samt styrelseledamot i Internationalisterna. Facebook-evenemang »

Lördag 6/8 

Samling inför paraden kl 11 i Rålambshovsparken
Kl 13 börjar paraden. Facebook-evenemang »

Translate with Google Translate »