Logga_hemsida.-150_besk

ILGA World Dag 5: En intensiv vecka lider mot sitt slut

Då har den här konferensen nått sitt slut för den här gången,  jag vill börja med att säga att jag är imponerad över HBT-S delegationen och deras arbete den här veckan, deras engagemang i specifika områden och den bredd som de har deltagit på har vi dels kunnat tagit del av i våra sociala medier både i korta som långa inlägg.

Den här resan har inte bara stärkt vårt arbete med ILGA utan också utvecklat det internationella arbetet som gör att jag ser fram emot att se framöver.

Kort sagt så har den här resan stärkt förbundet, synen på förbundet för andra organisationer och hjälpt oss att stärka de redan befintliga relationer vi har runt om.

För att ta del av lite mera utförliga informationer kring vad veckan handlat om tycker jag att ni ska kolla runt lite mer här på hemsidan för att ta del av de publiceringar som gjorts under veckan.

Vill någon fördjupa sig mer i det internationella arbetet ute i distriktet eller har någon fråga kring ILGA World och resan så uppmuntrar jag er att ta kontakt med våra internationella ledare Emelie Stark och Jessica Ekerbring för mera kring resans innehåll.

Daniel Andersson, förbundsordförande

 

Så med det sagt så vill jag avsluta med att säga grattis till Kapstaden som blir platsen för ILGA World 2024 🥳🏳️‍🌈

Translate with Google Translate »